12 december 2017

Min nya bok går bättre än förväntat

Eftersom Mönsterås inte längre har någon bokhandel så trodde jag det skulle bli svårare att sälja min nya bok "Den siste mönsteråsaren". När jag gav ut min första deckare "Muddern" för två år sedan sålde bokhandel 1/3 av upplagan. Men jag gjorde en felbedömning. Upplagan på 200 ex sålde slut på två veckor. Den nya upplagan kommer i mellandagarna, så det blir ett beklagligt glapp på ett par veckor. Å andra sidan vill jag inte vara beroende av julhandeln.

Det som förvånar mig mest är att boken säljs även via nätbokhandeln denna gång. Förlaget har sålt åtskilliga böcker till såväl privatpersoner som bibliotek. Jag undrar ju i mitt stilla sinne vilka bibliotek utöver Mönsterås och Kalmar som vill köpa in min bok, men det gör de uppenbarligen. Och av den nya upplagans 100 böcker är redan fyra bokade via nätbokhandeln och 15 av mig. Förvånad, men samtidigt glad att de går åt.

Boken kan bokas direkt av mig på joni7229@gmail.com. När jag får hem den nya upplagan kommer den också att kunna köpas hos Ankarstens efterträdare på Storgatan - en affärsinnehavare som alltid ställer upp.


Inga kommentarer: