19 februari 2018

Ny musikkväll av klass i Blomstermåla på lördag!

Blomstermåla Folkets Hus följer upp den formidabla rockaftonen för några veckor sedan med en ny musikkväll av klass nu på lördag den 24 februari. På scenen står då Mönsterås Bluesband, The Chargers och Cirkus Prütz. Evenemanget har fått det lämpliga namnet ”Mönsterås Blues & Roots Winterfestival”.

Mönsterås Bluesband behöver kanske ingen närmare presentation för de flesta, och det är lätt att ta bygdens bluesband nummer ett för givet. Det ska man inte göra. Mönsterås Bluesband har hållit på i över 40 år sedan begynnelsen 1974 och verkar aldrig sluta brinna. De bjuder alltid på magnifika spelningar med själ och hjärta. 



The Chargers spelar ganska så traditionell blues med sting av soul. Mycket kompetent band som funnit en unik stil med bevarad respekt för rötterna. Bandet består av Andreas Petersson, Svisse Svensson, Anders Haglund, Mattias Sjögren och Tomas Johansson.



Cirkus Prütz spelar en mix av blues, rock och boogie och är ett omvittnat starkt liveband där förutom Jerry Prütz, Per Kohlus och Franco Santioune (från Electric Boys) även Christian Carlsson är med, kanske mest känd från The Quill. Lyssna gärna på deras fina platta ”All for the boogie and the Blues”, men missa för all del inte livespelningen! Det kan bli något utöver det vanliga.




På lördag smäller det! Givetvis i Blomstermåla!


Inga kommentarer: