12 maj 2010

GIF besegrade Överum borta med 1-0 (uppdaterad 13/5)

Har precis fått slutresultatet från kvällens match i Överum. GIF vann med 1-0. Jag återkommer när jag vet mer, men nog var det ett glädjande besked. Starkt att vinna mot hemmastarka Överum efter en lång resa. 27 mil och 3 poäng! GIF håller bottenlagen bakom sig och kan nu ladda i lugn och ro inför helgens match.

Ardi Ajeti var tillbaka i backlinjen ikväll och skall med Ako Eliassi ha gjort ett utmärkt jobb som back. GIF:s mål gjordes av Wesslund i 75:e minuten efter fin framspelning av Lindqvist.

GIF skall ha gjort en dålig första halvlek med plus till Överum. I andra spelade GIF upp sig och när Överum fick en spelare utvisad i 60 minuten tog GIF över.

FC Vimmerby-Hjorted/Totebo: 3-0

Noterar kort att Besas kris fortsätter. Undrar vad som egentligen hände i Fågelfors? Låter som orimligt stora siffror. Ariels storform håller i sig. Ankarsrum tog sin första poäng. Hjorted/Totebo fick åka hem mållösa från Vimmerby.

Resultaten innebär att jag fick 4 rätt av 6 på tipset denna veckan. En klar förbättring och ett stort sjumilakliv mot toppformen. I nästa omgång blir det tvivelsutan full pott.

Mina medtippares resultat blev:
Fredrik "Professorn" Svensson från Ariel: 4 rätt.
"Sture" från Fågelfors: 3 rätt.
"Coachen" från Ariel: 4 rätt.

Tre delade alltså på segern denna vecka. Men nu är jag med i matchen igen och har en uppåtgående trend. För vidare tipsredovisning, se "Professorns" blogg.