7 oktober 2010

Tystnad i GIF-lägret

Tystnad råder just nu i GIF. Inga uppdateringar på GIFs hemsida, inga tydliga informationer om någonting. För många andra lag surrar det rykten om spelare som lämnar och spelare som tillkommer, om tränarbyten etc.

Det enda jag har hört är att GIF lär söka ny tränare i Kalmartrakten. Jag har dock inte fått denna uppgift bekräftad. Om det stämmer så blir det alltså inget internt val.

I övrigt kan jag notera att jag har läst att både Idris Eliassi Sarzali och Ako Eliassi är uttagna till årets ÖS-elvamatch. Utmärkt.

Noterar också att Långemåla vann sin första kvalmatch till fyran och att Fågelfors klarade oavgjort.

Man får väl hoppas att GIF och Blomstermåla får spela i samma serie nu när Blomstermåla åkt ner i femman. Ett givet superderby väntar alltså nästa säsong om nu inte Smålands FF klantar sig åt helsike med serieindelningen.

Vad gäller seriens skytteliga så ser det dystert ut för GIFs del. Mönsterås bäste målskytt gjorde 5 mål. GIF delar därmed sistaplatsen i detta avseende. Nio lag hade spelare som gjort fler mål än GIFs bäste. Så här ser den interna skytteligan ut för 2010:

Martin Lindqvist - 5 mål.
Daniel Skaret - 5.
Oskar Olsson - 4.
Daniel Wesslund - 4.
Idris Eliassi Sarzali - 3.
Ako Eliassi - 3.
Daniel Wallin - 3.
Mattias Stenfeldt - 1.
Martin Johansson - 1.
Carl Olofsson - 1.
Jamal Eliassi - 1.
Jimmy Nilsson - 1.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Både Idris och Ako Eliassi är uttagna till Årets Ös-elva match!

Jonny sa...

Tack för infon! Jag lägger till det i artikeln. Det var rättvist.

Anonym sa...

Det ryktas om att Mönsterås har en tränare från Kalmar AIK på kroken , samt 1-2 spelare från samma klubb. Stämmer ryktet lovar detta gott inför nästa säsong!

Jonny sa...

Tack för infon! Helt klart intressant om det skulle bli så. Nu tror jag att KAIK är ivolverat i kvalspel än, men det är ju möjligt att bilden klarnar när det är färdigt. Och sedan börjar väl frimånaden den 15 november.

Anonym sa...

Ös-elva matchen spelas idag kl 14:00