25 november 2010

Nyförvärv från elitfyran till GIF? (uppdaterad)

Enligt en anonym källa så har GIF gjort klart med en spelare från elitfyran för nästa säsong. Den anonyma källan brukar ha rätt, så det kan nog vara sant. Det har ju redan tidigare ryktats om en mittback från Kalmar Södra eller Kalmar AIK. Vi får väl se om det är samma spelare det handlar om. Vem den nye spelaren är undandrar sig ännu ett säkert bedömande. Johan Lagström kanske man skulle satsa en slant på om Kalmarspåret inte stämmer.

Tillägg 27/11
GIF skriver nu på sin lagsida att det är Johan Lagström som är den nye spelaren. Rätt gissning med andra ord. GIF skriver också att inga spelare är på väg bort och att man hoppas på ytterligare något nyförvärv. Hur som helst - Johan Lagström tror jag blir ett utmärkt tillskott.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ryktas att vänsterbacken Bourhan Eliassi kanske gör comeback.

Jonny sa...

Låter bra!

Någon hade lämnat en kommentar om en spelare som kommit bakfull till träningen. Tyvärr kan jag inte publicera kommentaren då spelaren anges med namn. Jag kan inte hänga ut enskilda spelare. Men jag skriver gärna principiellt om det där vid tillfälle. Jag delar i övrigt kommentarens åsikter i frågan.

Anonym sa...

Vad spelar det för roll om man kommer bakfull till en inomhus träning i december? Skillnad hade varit om det varit en match när serie spelas!!!
Det är uppehåll och hårdträningen inför nästa säsong har inte ens börjat, jag kommer personligen avnjuta öl varje fredag även att vi har inomhus träning på lördagar!!!

Jonny sa...

Jag ska ärligt tillstå att jag tycker det är en intern angelägenhet för föreningen. Vid något tillfälle skall jag dock redovisa min åsikt, även om den är helt betydelselös i sammanhanget. En förening kan förstås inte lägga sig i vilka drycker en spelare intar på sin fritid, så länge det inte påverkar föreningens rykte, träningarnas standard och matchernas resultat. Ja, där kom visst redan min åsikt. Låter man sunt förnuft råda så löser det sig nog. Jag har personligen svårt att förstå hur några öl på fredagen skulle kunna påverka träningen nämnvärt på lördagen, så vida man inte är spysjuk.