21 februari 2011

Nytt om Mönsteråsboken IX - i lager

Enligt förlaget så väntade de sig att få böckerna från tryckeriet idag. Därefter skickas 170 böcker till mig. De resterande 30 exemplaren registreras i förlagets lager så att böcker även kan beställas via Internetbokhandlar, bibliotek och bokhandlar. I händelse att jag märker att dessa 30 exemplar inte säljs, så köper jag hem även dessa för den lokala marknaden. Ett tiotal av dessa behöver jag nog ta med mig på föreläsningar.

I nuläget har jag fått 167 förhandsbeställningar. Av den första beställningen har jag alltså bara kvar 3 exemplar och de tänkte jag behålla för det egna biblioteket.

Om ingen förhandsbeställare drar sig ur så kan jag alltså inte ta fler förhandsbeställningar av den första leveransen. Om man inte har förhandsbeställt boken av mig och vill ha den så kan man antingen beställa boken via de nätbokhandlar jag listar nedan, eller chansa på att de inte säljs och vänta tills jag köper hem de kvarvarande exemplaren. Ett tredje alternativ är att vänta på en ny upplaga, som jag hoppas kunna ge ut till sommaren om jag får in minst 150 nya förhandsbeställningar. Ett fjärde alternativ är förstås att låna den på Mönsteråsbiblioteket när den kommer dit.

Boken kan beställas från följande Internetbokhandlar. OBS att det kan ta ett par dagar innan den registreras som utkommen hos bokhandlarna. Jag är inte ansvarig för bokhandlarnas prissättning.

Förlagets Internetbokhandel Litenupplaga.

Bokia

Bokliv

Adlibris

Bokus

Bokmusen

CDON

2 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...

Lokalhistoria är väldigt intressant och viktigt. Jag hoppas att Mönsteråsborna uppskattar din bok. Det är en skatt som är värt att bevara.

Jonny sa...

Tack, Nicke! Ja, lokalhistoria öppnar upp för vissa perspektivval som är svåra att få fram i nationell historieskrivning.