15 april 2011

Senaste nytt inför seriepremiären

Målvaktstrubbel
Mönsterås GIF står hastigt och mindre lustigt utan sin ordinarie målvakt. Orsakerna kan vi lämna därhän. Som tur är har GIF ett alternativ till morgondagens match (mer säger jag inte), men det är ju ingen långsiktig lösning. Någon måste göra en insats för att ordna upp situationen och jag tror förutsättningarna är ganska goda för att lyckas med det. Annars måste GIF försöka ordna en ny målvakt, vilket inte är så lätt med kort varsel. Dessutom vet jag inte om det finns datumregler för anslutning till trupp under pågående säsong etc. Dags att ta ansvar.

Truppen på lördag
Truppen i övrigt ser preliminärt ut som följer. Inga överraskningar. Mål: Hemlig, även om jag vet. Backar: Manfred, Oskar, Martin J, Jimmy. Mittfältare: Idris, Viktor, Ako, Wesslund/Johan. Forwards. Linkan, Skaret/ Wesslund.

Den enda osäkerheten är väl om tränaren låter Wesslund eller Johan spela på vänsterkanten. Väljer han Wesslund så lär det bli Skaret och Linkan där framme. Väljer han Johan så kan det bli Linkan och Wesslund längst fram. Med tanke på den målform Skaret verkar befinna sig i så hade jag nog valt att starta med honom där framme och satt Wesslund på kanten. Fast egentligen är ju även Johan för bra för att börja på bänken. Ett delikat problem som jag är glad att jag slipper fundera vidare på. Tränaren har bättre koll förstås.

Ljungbyholms laguppställning på lördag hittas här.

Noterar att Östran/Nyheterna tippar Mönsterås som tvåa i serien. Barometern/OT nöjde sig med en åttondeplats åt GIF.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tränaren i målet...

Anonym sa...

Det blir nog Linkan som får tugga trä...

johan sa...

din gammla rugguggla skaffa rätt info

Jonny sa...

Försnack är ju till sin natur lite lätt spekulativa. Men en rugguggla är jag. Rätt där.