13 juni 2014

Min nya bok är precis som den ska vara


Min nya bok har alltså kommit och jag håller på att dela ut den till dem som beställt. Är fullt medveten om att mina memoarer av några kommer att anses hamna på fel sida gränsen mellan det personliga och det privata. Men memoarer som inte är privata och går under huden är enligt min mening totalt ointressanta. Ska man någon gång ge av sig själv är det i memoarerna. Särskilt i en kommun som så tydligt präglas av tystnadens kultur är frispråkighet viktigt. Och hade en mer känd person skrivit om det jag skriver så hade det betraktats som modigt och öppenhjärtigt. Jag kommer förstås att bli bedömd efter en helt annan måttstock. Det har redan börjat, men jag är mentalt förberedd och oförfärad.
Förfäras ej du lilla hop,
Fast fiendernas larm och rop
Från alla sidor skalla!
De fröjdas åt din undergång,
Men deras fröjd ej bliver lång,
Ty låt ej modet falla (Gammal psalm, tror den svenska översättningen sedermera bearbetades av Wallin).
Alla som har förhandsbokat har blivit kontaktade via mejl eller Facebook. Ett par återstår att nå via telefon. 136 böcker är hittills förhandsbokade och jag har fått kontakt med köpare som motsvarar 106 böcker, men räknar med att få svar från alla inom några dagar.
I Mönsterås har jag således kvar 14 böcker som kan köpas direkt av mig för 140 kr. Kontakta mig på joni7229@gmail.com eller på 072-3054077 så ska jag ordna att du får en bok.
Men det droppar in beställningar nästan varje dag och skulle efterfrågan bli större kan jag ta hem fler böcker från förlaget som just nu har 49 exemplar som de säljer via sin Internetbokhandel.

 

Inga kommentarer: