15 september 2017

Trött fredag

Trött fredag. Hade en gång idé att göra ett teve-program som hette Trött måndag ihop med Peter Danielsson. Trötta programledare med trötta gäster.

Så var man då tillbaka på banan efter förkylningen. Föredrag i torsdags på SPF och därmed lever man. Var helt slut redan när jag skulle börja eftersom en sladd till projektorn saknades men återfanns i sista stund. Har aldrig varit så nervös. Men sedan blev det trevligt. Människorna där är alltid så tacksamma och hänger med. Då blir man glad.

Fast förkylningen har gått upp i bihålorna och ögonen. Gör ont i synen och bakom pannbenet.

Min deckare, ”Den siste mönsteråsaren” (jo, ska vara litet m i mönsteråsaren, dock Mönsteråsbo) ska komma ut i god tid före jul i alla fall. Om nu någon skulle ha det tvivelaktiga omdömet att vilja ge bort den som julklapp. Själv saknar jag all känsla för det kommersiella och har aldrig tjänat ett enda öre på mina böcker. Har helt andra drivkrafter.

Läste ju om boken häromdagen och tyckte att språket var för styltigt i flera kapitel. Så bara börja om med redigeringen. Blir så trött.

Orkar faktiskt inte skriva mer på bloggen ikväll. Inge hittade en oöppnad starköl i hembygdsparken. Fick den av honom.

Trevlig fredagskväll!

Veckans låt. Nytt med Van Morrison. Länge sedan han gjorde nåt riktigt spännande, men det gör inte så mycket. Han är trygghet i musikvärlden. Skön låt i alla fall.


När vi ändå är inne på gamla favoriter. En Neil Young.


Inga kommentarer: