27 januari 2021

Corona dag 10

Dag 10 med corona. Idag var morgonfebern "bara" 38.1. Men tröttheten kvar på samma nivå. Och febern kommer hela tiden tillbaka och då får man stoppa i sig mer medicin. Äta kan jag inte då jag är lätt illamående hela tiden. Jo, ett halvt äpple fick jag i mig igår.

Jag har aldrig klagat på att bo granne med Mölstadskolan, men måste säga att skriken från skolan har ökat påtagligt. Det är på en fruktansvärd nivå från vissa elever. Lärarna verkar inte få tyst på dem.

Nu när man själv blivit sjuk i Corona, så blir man bara än mer förbannad på FHM;s slapphet och nonchalans. Det kan ju inte finns en rimlig chans att de kommer undan det här utan att ställas till svars. Även delar av regeringen borde utkrävas på ansvar. De kunde ha lyssnat mer på WHO och andra svenska experter.

Vad ni än gör, undvik Corona till varje pris. Ingen lockdown är för stor.

1 kommentar:

Bert sa...

Hej Jonny!

Tråkigt att du och din familj har blivit drabbade av covid-19.
Läste att det är många som har fått långtidscovid-19 med samma yttringar som du har. Snittiden för sjukdomsförloppet ifråga är ca 10 veckor, ja fy f... !

Om du orkar, se och lyssna på följande VIDEO på Youtube: "The New Normal".
Länk: https://www.youtube.com/watch?v=E0cbIzly-R0&feature=youtu.be


I denna video får du svar på många frågor om Coronaviruset och varför den pågående pandemin synkar så bra med genomförandet/starten 2020 av "The Great Reset" - alltså den stora omställningen av ekonomi, kultur, livsstil, miljö, klimat(hahaha)mm. Samt initierad info om den totala galenskapen av införandet av storskalig industriell användning av AI-teknik under de närmast kommande 10 åren. AI-tekniken kommer att göra de flesta människor helt onödiga vilket kommer att leda till en ny "stor depression" World Wide. WEF, FN, EU osv har blivit varnade av några av de mest framstående AI-forskarna för de enormt negativa mänskliga konsekvenserna av införandet/användandet av AI, men forskarna tycks tala för döva öron och brainless huvuden.

Se och lyssna på denna video "The New Normal", det är väl använda 58 min. Efter att du har sett den vet du vem du ska anklaga och ställa skadeståndsanspråk mot med anledning av din nuvarande sjukdomssituation - de är bla Bill Gates, Jeff Bezos, Zuckerberg, Klaus Schwab(WEF)å många fler andra med ett mycket väl utvecklat storhetsvansinne. Alltså, det är de rikaste personerna på planeten som bär ansvaret för den pågående covid-19-pandemin vars virus är ett i labb konstruerat virus och därefter avsiktligt spritt för att uppnå nuvarande pandemisituation och det som följer med den.