22 januari 2021

Coronapesten är här

Ikväll blir det till att hoppa över mina sedvanliga två glas vin. Coronapesten har slagit till i vår familj och jag läste att alkohol kan förvärra en sjukdom.

Jag blev smittad av frugan och var hon blev smittad är omöjligt att veta då hon alltid varit extremt noga med munskydd och handhygien. Ett par dagar senare blev vår dotter också sjuk. Notera att min fru smittade innan hon fått symptom, så vi hann inte isolera oss från varandra.

Jag är inne på sjätte dagen nu. De första tre dagarna hade jag rethosta och feber mellan 38 och 39. Sedan försvann plötsligt hostan och nu har jag bara feber, men envis feber kring 38,5 till 39. Med diverse medikamenter får jag ner den till 38. 

Får förstås vara ödmjukt tacksam om det stannar på denna nivån, samtidigt som det är svårt att komma ifrån tanken att detta hade kunnat undvikas med en strikt lockdown.

Annars har jag inget att skriva om. Ska försöka se Modo spela hockey. Sen blir det svårt att välja mellan På spåret och handbollen. Det lutar åt På spåret. Såg IKO:s match igår, eller rättare sagt 5 minuter av den. Sen väntade feberdrömmarna. Med tanke på resultatet var det kanske lika bra det. 

Jag önskar er en trevlig coronafri helg!

Inga kommentarer: