29 september 2010

Mönsteråsbloggen avslöjar – ”Det är jag som är den PMS-drabbade skribenten”

Den sk ”Vallokalsmannen” som jag tidigare har nämnt skriver inte bara om "sossejävlar", "sossekurder", "sosseblaskor", "sossekommunistas", "kommunistjävlar", bidragsfuskande invandrare, tokiga islamister, köpmän, mordhotande golfbaneägare, "politikeras", "folkpartistjävlar", bilar och båtar, utan nu även om en ”PMS-drabbad skribent” på en ”Krist-Islamsk-Socialist blogg”. Mönsteråsbloggen kan idag avslöja att den ”PMS-drabbade skribenten” är undertecknad och att den ”Krist-Islamska socialistbloggen” är Mönsteråsbloggen. Ja, det senare framgår ju redan av ”Vallokalmannens” artikel.

Jag nöjer mig med att konstatera att blogginlägg från Mönsteråsbygden därmed har nått en ny kvalitativ nivå, samtidigt som jag får glädja mig åt att äntligen ha fått rätt diagnos efter alla dessa år. Jag som trodde det var en vaxpropp.

Tillägg onsdag kväll:
"Vallokalsmannen" har satt sig i sinnet att föra detta vidare till en ordduell, se här. Och jag tillstår utan vidare att hans nyskrivna inlägg är oslagbart i sin insinuanta förträfflighet. Jag gör inte ens ett försök att bräcka det. Vid något tillfälle ska jag dock be att få återkomma till det som "Vallokalsmannen" finner så högst märkligt, nämligen varför jag aldrig blev professor i historia och varför jag lämnade Växjö och Lund. Det beror inte bara på att "även en idiot kan bli professor i historia", som en uppretad lärare till "Vallokalsmannen" en gång sa. Det beror inte heller enbart på att min fru fick jobb i Oskarshamn. Men den historien kan gott få ett eget inlägg. Det är nog inte så märkligt som "Vallokalsmannen" vill tro. Ändock en historia väl värd att berättas.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha...Ja, jag läste det och undrade vem i hela friden det var han tänkte på! Tack för att du redde ut det hela, Jonny!

Anonym sa...

Jag nöjer mig med att konstatera att blogginlägg från Mönsteråsbygden därmed har nått en ny kvalitativ nivå, samtidigt som jag får glädja mig åt att äntligen ha fått rätt diagnos efter alla dessa år. Jag som trodde det var en vaxpropp.

Haha grattis då
//Thommy Johansson

Anonym sa...

HA HA ! Måste vara ett lättnad att få rätt diagnos, speciellt då denna kommer från Mönsterås "egen Levi Klausen"

Anonym sa...

Ett intressant inlägg i Levi Klausen- ( eller var det SD dom hette ? ) -debatten.

http://anderssparring.blogspot.com/2010/09/levi-klausen.html

Jonny sa...

Ja, det är väl det senaste nu. Vi som dristade oss att skratta åt SD-mannen är någon slags medelklass som skall sätta skrattet i halsen och skämmas lite. Och kanske har han rätt. Men som jag ser det kan man skratta åt detta som ett exempel på SD-politik. Det kan kanske framstå som lite rått, men, nä, för en gångs skull får jag inte dåligt samvete. Som människa finns det säkert all anledning att visa medkänsla för hans människoöde.

Jonny sa...

Det jag tycker mig ha märkt är att det i kölvattnet av SD:s framgångar har kommit en ganska så vass humor, lite halvrå kan man kanske tycka. "Är du helt 5,7 eller?" "IQ 5,7" och en del annat. Å andra sidan brukar SD-folket föra ganska så aggressiva debatter, så den råa humorn är väl ett sätt att visa på något.

Anonym sa...

Nej, skämmas för att man skrattar åt spektaklet. Det gör jag inte verkligen inte !

Jonny sa...

Nä, man ska inte förminska Levi och göra honom till ett offer. Han är människa med egna val och får förstås stå för det han säger. Och som människa lockar man ibland fram skratt.

Amy i Grindhult sa...

Här kommer en variant av den maskin-engelska som "Google" har åstadkommit. Jag tyckte inlägget var roligt och originellt, och eftersom det finns individer som anser att engelska språket hör hemma i detta land kan detta vara en form av eftergift till dem. För att ni som kan riktig engelska icke skall förskräckas utan se det flagranta misslyckandet i maskinell översättning skrives givetvis "originalet" först.

"Den sk ”Vallokalsmannen” som jag tidigare har nämnt skriver inte bara om "sossejävlar", "sossekurder", "sosseblaskor", "sossekommunistas", "kommunistjävlar", bidragsfuskande invandrare, tokiga islamister, köpmän, mordhotande golfbaneägare, "politikeras", "folkpartistjävlar", bilar och båtar, utan nu även om en ”PMS-drabbad skribent” på en ”Krist-Islamsk-Socialist blogg”. Mönsteråsbloggen kan idag avslöja att den ”PMS-drabbade skribenten” är undertecknad och att den ”Krist-Islamska socialistbloggen” är Mönsteråsbloggen. Ja, det senare framgår ju redan av ”Vallokalmannens” artikel.
Översättning från svenska till engelska
"
"The so-called "polling man" as I have mentioned do not write only about "Labour bastards", "Labour Kurds", "sosseblaskor", "Labour communications minister," "communist bastards", contribution cheating immigrants, crazy Islamists, dealers, murders threatening golf course owners, "policy" country, " folkpartistjävlar ", cars and boats, but now even if a" PMS-afflicted writer "on a" Christian-Islamic-Socialist journal ". Mönsterås blog can today reveal that the "PMS-stricken writer" is signed and that the "Christian-Islamic socialist blog" is Mönsterås blog. Yes, it is later shown already by "polling Man" article."