7 augusti 2009

Mönsterås åsamkade Påryd första hemmaförlusten för i år!

Inför den här matchen skrev jag att Mönsterås hade goda chanser att åsamka Påryd deras första hemmaförlust för säsongen. Så blev det också. Mönsterås GoIF besegrade ikväll Påryd på bortaplan med 1-0. Det var sannerligen ett riktigt styrkebesked. Påryd har, förutom sin starka hemmasvit, två mycket giftiga målgörare som jag varnade lite för inför matchen, men de hade uppenbarligen ingen framgång ikväll. Mönsterås mål gjordes av Daniel Wesslund i första halvlek. Det ryktas om många långbollar, vilket inte riktigt låter som Mönsterås typiska spel. Nå, huvudsaken är att det blev vinst. Mer än så kan jag inte skriva i nuläget eftersom jag inte såg matchen. Ett stort grattis är förstås på sin plats!

I och med denna seger (och den suveräna insatsen mot Trekanten) kan Mönsterås ladda inför en den mycket viktiga matchen mot Torsås i lugn och ro. Mönsterås är nu i högsta grad med och slåss om en positiv kvalplats.

Nu blir det extra roligt att gå ner till Idrottsparken i morgon och se alla gamla veteraner spela fotboll.

4 kommentarer:

Anonym sa...

tjena jonny!jag undrar om du kan filma någon av våra matcher och lägga in på bloggen eller youtube så att man kan se på den skulle vara riktigt kul att se oss själva spela.man kan titta med laget gemensamt bara för att gruppen ska ha så roligt som möjligt och ha kul tillsammans!

Jonny sa...

Hej!
Jag har faktiskt tänkt tanken. Väldigt kul idé. Problemet är att jag bara har en liten ganska taskig kamera. Man kan spela in rörligt med den, men bara några minuter och med ganska grynig bildkvalitet. Om jag hade en riktig videokamera eller motsvarande så skulle det vara enklare. Men jag lovar att undersöka möjligheterna, både med min kamera och om jag kan låna någon annan.

Jonny sa...

Har undersökt möjligheterna med min begränsade kamera. Med den kan jag spela in mellan 26 och 53 minuter beroende på vilket minneskort jag har i. Sedan kan jag lägga upp det på YouTube i flera filer eftersom man bara får lägga upp 10 minuter åt gången. Kvalitén blir lite grynig, men bättre än inget. Om jag lyckas ordna annan kamera så kan det förstås bli bättre. Något ska det väl kunna bli i alla fall.

Anonym sa...

tack jonny för att du ställer upp vi uppskatar det mycket inom laget,skulle vara riktigt snällt om du lyckade filma mågon match.man kan lite enkelt höja lagmoral genom att titta på den tillsammans och ha skoj.