6 september 2009

Nytt från Mönsterås GoIF

Den spelare som trodde sig ha blivit avstängd flera matcher har ännu inte blivit upptagen på listan över avstängda spelare som Smålands FF har. Det finns även i övrigt en del som tyder på att det inte blir någon längre avstängning än den match som är bruklig efter ett rött kort. Eller sker sådant med fördröjning månne?

Äntligen har Östra Småland vaknat och placerat två Mönsteråsspelare i sin ÖS-elva - Anton Agebjörn i matchen mot Hossmo (efter mitt tips) och Ardi efter sin fina insats mot Rockneby. Se här och här.

För övrigt krånglar datorn igen med en del nya fel som uppstod efter "renoveringen" och som inte märktes första kvällen - skärmen svart efter viloläge, Windows stängs ej av ordentligt, plötsliga omstarter, USB-portar som krånglar mm. Om jag ej får lånedator, så blir det till att försöka få igång en stenåldersdator från mitten av 1990-talet. Det kan ju bli ett äventyr det också. Hoppas jag kan skriva något här. Om inte, så vet ni.

2 kommentarer:

jerjo2blogg sa...

Det går ju även att blogga från telefonen om du har en skapligt modern med e-postmöjligheter - Blogger stödjer detta!

Jonny sa...

Tack för tipset J! Tyvärr har jag aldrig blivit någon mobilmänniska, så jag har en gammal kontantkortmaskin utan gångjärn. Men någon gång ska det väl bli en riktig mobil också.