12 oktober 2009

Mönsterås GoIF - intern skytteliga 2009

Nedan listas en förhoppningsvis korrekt intern skytteliga för Mönsterås GoIFs herrlag (seriespel) 2009. Tack till dom som hjälpte mig så att jag fick namn på de sju mål jag inte hade namnen till! Om jag räknat fel så rättar jag givetvis.

Daniel Wesslund – 15 mål
Niki Avdyli – 13 mål
Anton Agebjörn – 12 mål
Idris Eliassi – 9 mål
Jamal Eliassi – 3 mål
Daniel Wallin – 3 mål
Ako Eliassi – 3 mål
Hamse Ganvatizadeh – 2 mål
Sammy Sereke – 1 mål
Daniel Hjelm – 1 mål

Kommentar: Forwards gör vad de ska - mål. Wesslund hade lite måltorka i början av säsongen, men när det väl lossnade så gjorde det. Starkt av Agebjörn att göra så pass många mål under sin första A-lagssäsong; beakta att han inte spelade alla matcher, samt spelade back ibland. Icke att förglömma att Idris gjorde så pass många mål, även om jag inte riktigt hade koll på hans positioner i laget.

8 kommentarer:

Anonym sa...

idris gjorde ett mål mot stjärnan och han gjorde även målet mot mörbylånga borta. sen gjorde walin två mål borta mot ljungbyholm.

Jonny sa...

Tusen tack! Informationen införd i skyttetabellen.

Anonym sa...

härligt, sen vet jag även att ako,niki och anton oxå gjorde varsitt mål borta mot stjärnan. der har du de 7 målen du saknade/idris

Jonny sa...

Tusen tack igen!

D.Wesslund sa...

Är du säker på siffrorna, i så fall har jag fått fel uppgifter från zush.
Då var min målskörd bättre än jag trodde

Jonny sa...

Wesslund: Mina siffror bygger vad gäller hemmamatcherna på mina referat, vilka i sin tur bygger på vad jag såg i kombination med vad "högtalarrösten" sa. Bortamatcherna bygger i de flesta fall på referat på GIF´s hemsida, tidningsinformation och någon kommentar. Detta är uppgifterna jag har om dina mål. Känner mig möjligen lite osäker på Mörematchen.

Wesslunds mål: Torsås(vår) 1, Söderåkra(vår) 2, Tvärskog(vår) 1, Påryd(höst) 1, Möre(höst) 2, Hossmo(höst) 1, Rockneby(höst) 2, Stjärnan(höst) 1, Söderåkra(höst) 2, Mörbylånga(höst) 2. Det skulle ge 15 mål.

D.Wesslund sa...

Okej, jo det ser ut att stämma. Då hyfsades snittet till något.

Jonny sa...

Startat blogg! Kul! Du är ju en språkbegåvning.