17 november 2009

EXTRA-NYTT!! En spelare har nog bestämt sig - stannar i GIF + ny GIF-grupp på Facebook

GIFs trupp 2010
Den närmaste månaden lär det avgöras vilken trupp GIF har till sitt förfogande inför säsongen 2010. I takt med att jag får information om spelare som har bestämt sig, så kommer jag att redovisa det på bloggen. Förhoppningsvis kommer jag att kunna presentera en sannolik trupp före nyår. Jag kommer också att ge en utförligare presentation av truppen i god tid före nästa säsong. Det beror lite på hur pass informativa GIF är. Vissa lag är löjligt hemlighetsfulla, andra är helt öppna.

En spelare verkar klar!
Än så länge har jag bara fått besked om en spelare som vad jag förstod skulle fortsätta i GIF nästa säsong (med reservation för att spelare kan ändra sig under frimånaden).

Martin Johansson – Back, 18 år. Gjorde bra ifrån sig i de matcher jag såg honom. Valdes in i ÖS-elvan efter vinstmatchen borta mot Hossmo. Känns stabil för sin ålder. Jag gillar hans rejäla brytningar och rensningar i pressade lägen. Kan säkert utveckla samspel och uppspel, och har alltså stor potential att utvecklas ännu mer nästa säsong.

En spelare gör dock inget lag. Fler som har bestämt sig?

GIF-grupp på Facebook
I övrigt noterar jag att det numera finns en intressegrupp för Mönsterås GIF på Facebook. Jag har därmed tagit bort min gamla GIF-grupp på Facebook där jag var ensam medlem. Tanken var att den skulle tas bort om det bildades en mer officiell eller större grupp. Den nya gruppen hittas lätt om man via Facebook söker på Mönsterås GIF.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns två Martin Johansson i MGIFs A-lag den ena är 91:a och den andre 92:a inte 17 och 22 utan 17 och 18år / anonym

Jonny sa...

Tack! Jag får väl försöka reda ut det där med tiden.