15 december 2010

GIF - nyförvärv och annandagsturnering

Nyförvärv
Enligt GIFs hemsida hann man med ett nyförvärv till innan Silly Season-månaden var slut. MN går från Timmernabben till Mönsterås. Bra! Redan tidigare har ju Johan Lagström skrivit på för Mönsterås. Enligt GIF försöker man få ännu en spelare, om det kan lösas.

Vad ska man då säga om de värvningar som GIF har gjort? Johan Lagström tror jag är en klockren värvning. Han kommer att tillföra backlinjen rutin och tyngd. MN kan jag inget om, men har man tillhört Timmernabbens elitfyratrupp så har man förstås talang.

Samtidigt är det ingen som har lämnat GIF. Det betyder att många i det ungdomliga laget hinner mogna och utvecklas ytterligare under en ny tränare. Så jag ser verkligen fram emot nästa säsong.

Annandagsturnering
Innan dess skall GIF delta i en annandagsturnering i Högsby. I GIFs grupp hamnade även Fågelfors, Långemåla och Mörlunda. På Fågelfors blogg utgår man ifrån att det står mellan Fågelfors och Långemåla, men man tillstår att Mönsterås möjligtvis kan hota. Ja, förutsatt att man får med sig bästa laget kan nog GIF slå både Långemåla och Fågelfors. Vi får väl se hur det går.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gif värvar Gustav persson !

Jonny sa...

Ok, tack för informationen. Vet nog inte vem det är...någonstans i bakhuvudet poppar Lund upp...men det är kanske fel. Han måste väl ha någon koppling till bygden.

Anonym sa...

Johan Lagström är allt annat än back!!! Han är som som en kåt brasse på mittfältet eller som en slö forward men han har aldrig haft några backegenskaper

Jonny sa...

Oj, där ser man. Han stod som back i Timmernabben och därför trodde jag han var värvad som det. Ska bli intressant att se var han hamnar.