Mönsterås GIF spelade idag annandagsturnering i Högsby. Resultaten blev:

Mörlunda - Mönsterås (13.00) 1-1

Mönsterås - Långemåla (15.00) 0-1

Mönsterås - Fågelfors (16.20) 1-2

Turneringen vanns av Fågelfors som besegrade Högsby i finalen. På vägen dit slog man bland andra GIF med 2-1. GIF var i alla fall det lag som förlorade minst mot Fågelfors tillsammans med Högsby. (Källa: Fågelfors hemsida)

Det var inte helt lätt att få fram alla resultat. Förstår inte varför man inte utnyttjar tekniken och uppdaterar med resultat på arrangörens hemsida. Tack till Sture i Fågelfors som gav mig resultaten.

Om GIFs insats behöver man inte skriva så mycket den här gången. Det är små marginaler i inomhusfotboll, så uddamålsförluster mot Långemåla och Fågelfors är inte mycket att gråta för. Det antyder relativt jämna matcher.

Det är inte utan att man börja längta efter utomhussäsongen så att man själv kan vara på plats. Kan utlova en betydligt djärvare fotbollsjournalistik nästa säsong. Vågar man hoppas på töväder snart så att snön försvinner pö om pö.