6 januari 2011

GIFs damer deltar i Nybro Open

Även GIFs damer deltar i Nybro Open, men på fredag. GIF hamnade i samma grupp som Ingelstad, Tingsryd och Lindsdal. Ingelstad spelade förra säsongen i division 3, men fick försöka kvala sig kvar. Tingsryd spelar också i trean och hamnade betydligt högre upp i tabellen än Ingelstad. Lindsdal har ju två damlag, ett i tvåan och ett i fyran. Oklart vilket man möter här, men sannolikt division 2-laget. Damerna har alltså fått det tuffaste motstånd man kan tänka sig om man bara ser till serieranking. Men inomhusfotboll är en underlig och oförutsägbar sport, så chanserna finns definitivt att överraska.

Den 15 januari deltar damerna även i Rödsle damcup, vilket jag kan få anledning att återkomma till.

Det ryktas även att GIFs herrlag skulle ha värvat en Gustav Nilsson. Men om detta står intet på GIFs hemsida, så jag håller mig ännu skeptisk.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu lite om damerna i goif det är en god uppslutning bland tjejerna dom är mellan 15-22 st som tränar tre gånger i veckan det har även kommit några ifrån Timmernaben hörde jag, vore ju roligt om det skrevs lite om damerna i m-åset också.

Jonny sa...

Absolut! Jag ska göra allt som står i min makt för att bevaka damerna bättre i år. Kom dock ihåg att jag gör det här helt ideellt på fritiden i mån av tid. Tidningarna lär inte ge damerna något utrymme alls, vilket jag tycker är hemskt orättvist.