16 februari 2011

Supervärvningen!!!???

Fick just veta att Viktor Niklasson (se nedanstående artikel) nu är definitivt klar för Mönsterås GIF. Kontraktet skall gälla ett halvår till att börja med. Därmed torde vi kunna räta ut frågetecknet till ett utropstecken.

Vad ska man säga? En vinstlott så här två månader innan serien drar igång. Kanske den mest sensationella värvningen i hela femman i vår region. Endast Jonas Nilssons tillbakagång till Böda/Högby från Lindsdal är på samma nivå. Hoppas Viktor finner sig väl tillrätta. Jag är övertygad om att han med sina färska erfarenheter av superettan och division 3 kommer att tillföra mycket. Undrar vem i GIF som lyckades med detta?! Lilla bragdguldet är vikt för dig.

Och vilka spetskompetenser det ser ut att bli i sydöstran i år! Robert Bratt från Högsby till Blomstermåla inte att förglömma.

Tillägg 26/2
Enligt en kommentar och Barometern/OT är Niklasson inte alls klar för GIF. Tvärtom är det flera klubbar som plötsligt sliter i honom. Om det stämmer så fick alltså Barometerns första artikel den konsekvens jag befarade - andra klubbar skulle höra av sig och knipa Niklasson framför näsan på GIF. Ledsamt när lokalpressen agerar arbetsförmedlare! Och underligt att två i GIFs innersta krets fått information om att Niklasson var klar. Detta säger en del om hur sjuk fotbollsmarknaden är. Hjärtat verkar inte spela någon roll. Den som lägger högst bud vinner. Ska det vara så så kan det kvitta vilka spelare vi får.

2 kommentarer:

Kalle Kula sa...

Viktor Niklasson är inte klar ännu för Gif! Mönsterås och Aik är överens om kostnaden för utlåning. Men har har ännu inte skrivit på för det personliga kontraktet är ine klart ännu!!! Nu hänger allt på Gif!!!

Jonny sa...

Det sägs väldigt mycket just nu. Eftersom jag fick det från två källor så skrev jag om det som bekräftat. Han hade ju dessutom presenterats på en träning som spelare för GIF, även om han väl inte var personligen närvarande. Spelare uppfattade det som att det var klart. Men du kan säkert ha rätt. Får väl hoppas det sista går i lås också.