1 augusti 2011

GIF vann Martin Johanssons minnespokal

Någon enstaka gång så inträffar det osannolika att Mönsteråsbloggen inte kan närvara när GIF spelar fotboll. Men eftersom inte alla i läsekretsen läser lokalpressen, så vill jag ändå informera om att Mönsterås GIF vann helgens cup till Martin Johanssons minne i Påskallavik.

Först besegrade GIF IF Stjärnan med 1-0 efter mål av Daniel Wesslund. Finalen blev ett kommunderby mellan GIF och Fliseryd, vilket slutade med röd triumf med 6-0. GIF:s mål gjordes av Martin Lindkvist (2), Daniel Wesslund, Manfred Löfström, Idris Eliassi och Martin Stenfelt (straff).

Mönsteråsbloggen gratulerar och konstaterar att GIF:s fina segersvit håller i sig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är det sant att Nicklasson ska till högsby hörde att han varit där & tränat !

Jonny sa...

Jag har ingen information. I början av säsongen talades om att han eventuellt bara skulle skriva på för halva säsongen, men jag vet inte hur det blev. Vad jag har hört har alla med avtal ett eller två år. Men osvuret är väl bäst. Tror dock han var med nyligen för GIF i cupen i Påskallavik.

Anonym sa...

Ryktet går att han skulle varit & tränat med dem jo han va med i lördags i cupen men någon talang vet jag inte om han har!

Jonny sa...

Jag tycker han har betytt mycket för GIF. Vissa matcher har han kanske varit lite anonym, men i andra har han varit bäst. Svårt att bara kliva in i ett lag och prestera max.