30 september 2011

Försnack inför sista omgången av div 4 nordöstra (dam)

GIF avslutar mot Västervik
På lördag spelar Mönsteråsdamerna sin sista seriematch för säsongen. Hittills har det blivit 15 segrar och två oavgjorda. Kommer laget att vara obesegrade även efter lördagens match mot Västervik?

Västervik ligger just nu på positiv kvalplats två poäng före Vimmerby B, och eftersom Västervik har mycket bättre målskillnad än Vimmerby så räcker det med en poäng.
Vårmatchen slutade oavgjort och det är svårt att sia om hur det ska gå på lördag. Mönsterås bör ju vara hyfsat motiverade att hålla förlustnollan, och Västervik är förstås toppmotiverade. Givetvis hoppas jag att Mönsterås vinner. Att det sedan vore roligare om Västervik får kvala än ett B-lag är en annan historia som ju inte Mönsterås kan ta hänsyn till.

För egen del väljer jag herrarnas ödesmatch den här helgen, men hoppas kunna se sista halvtimmen av dammatchen. Enligt Strandabladet började matchen kl 17.00, men vad jag förstår är matchtiden ändrad till 16.00.
Jag återkommer med en artikel om säsongen som helhet efter lördagens match. Då kommer jag även att blicka lite framåt till nästa år då damerna alltså spelar i division 3.

1 kommentar:

Anonym sa...

japp matchen börjar kl´1600