8 september 2011

Statistik för Mönsteråsbloggen - Augusti

Besökare


Mönsteråsbloggen hade, enligt Susnet, i augusti 5588 besökare, vilket kan jämföras med 5375 besökare i juli och 5240 i juni. Det är också ett par hundra besökare fler än i augusti förra året. Men i stort kan man säga att bloggen har etablerat sig på en nivå mellan 5200 och 6000 besökare. Och eftersom jag inte orkar utveckla den eller ta några nya grepp, så lär det stanna där. Kanske kommer jag att variera mig lite mer framöver och införa en TV-bilaga med fotbollskommentarer. Likaså kan jag tänka sig att lägga ut rörliga bilder som visar historiska miljöer som komplement till de historiska inläggen.

Mönsteråsbloggen är just nu den nionde mest besökta bloggen av 675 registrerade bloggar i Kalmar län, enligt Bloggportalen, vilket är ett steg upp sedan förra månaden.

Ämnesfördelning


Så här fördelade sig inläggen i augusti:

Mönsterås dagsaktuellt – 15,8%
Lokalhistoria (Mönsteråsbygden) – 26,3%
Lokalfotboll – 39,5%
Övrigt – 18,4%
Kommentar: Ni som tycker det är mycket fotboll just nu kan se fram emot andra tider senare i höst och vinter då fler historiska inlägg är att vänta. Ska också fortsätta min granskning av Mönsterås skolgårdar.

2 kommentarer:

Robban. sa...

Bara du inte lägger av har varit grymt att följa dina tankar och engagemang för div 5 fotbollen du är hjärtligt välkommet om 4 omgångar till rockneby

Jonny sa...

Tack! Jo, nog lär jag dyka upp i Rockneby. Det ska bli roligt.