2 december 2011

Nya upplagan blir lite billigare än jag trodde + föredrag

Billigare än jag trodde
Som jag skrev i förrgår så kommer min bok ”På Åsen – En resa genom tidernas Mönsterås” i en ny tryckning på 100 ex om ett par tre veckor. Jag skrev att priset för denna upplaga blir 285 kr per bok. Nu vet jag säkert och priset blir bara 264 kr per bok, vilket också är mitt inköpspris. Beställning kan göras till min mejl joni7229@gmail.com

Föreläsningar
I samband med att jag säljer den sista upplagan åtar jag mig föreläsningar. Jag föreläser gratis om föreningen finns i Mönsterås och om jag får göra lite reklam för min bok. Jag vill helst bli bokad minst två veckor innan evenemanget.
De ämnen jag helst föreläser om är:

Brott och straff i Stranda härad – om brottslighetens utveckling sedan medeltiden med exempel från domböckerna. (ca 40 minuter. Vissa få bilder kan visas om bildkanon finns)
En resa genom tidernas Mönsterås – Mönsterås från medeltid till nutid (Föreläsning utan bilder ca 40 minuter.  Föreläsning med bildvisning ca 1,5 timme. Bildvisning förutsätter att arrangören har ”bildkanon” och bildduk. Samma föredrag som jag höll på Mönsterås Hembygdsgård våren 2011)

Det moderna Mönsterås tar form + när rivningshysterin drabbade Mönsterås + bilder från det gamla Mönsterås (ca 1 timme. Förutsätter att föreningen har ”bildkanon” och bildduk)
Julfirande förr med exempel från Mönsteråsbygden.

Inga kommentarer: