6 augusti 2012

Stor vattenläcka vid Mölstad

Den 6 juli gjorde jag en felanmälan till bostadsbolaget då det kom varmvatten i kranen när man spolade kallvatten. Inget hände, men efter en dryg vecka så mötte jag en dag en anställd som sa att det troligen var ett fel på vattenbehållaren hos grannen, vilket gjorde att det läckte in varmvatten i vårt kallvattenrör. Detta skulle fixas.

Men tiden har gått och när det så idag ånyo kom hett vatten när jag ville ha kallvatten, så påminde jag bostadsbolaget om problemet. Jag fick då veta att de trodde problemet var över. De hade inte hittat några fel hos någon granne. Men jag stod på mig och en tekniker dök upp som inte gav upp utan gjorde en ordentlig felsökning. Till slut hittades felet - en stor vattenläcka vid norra gaveln, som har gjort att kallvattnet blivit varmt. Så i morgon kommer grävskoporna. Undrar hur länge detta hade kunnat pågå om jag inte hade stått på mig.2 kommentarer:

Jan Walter sa...

Vid en besiktning i min lägenhet innan jag flyttade in så upptäcktes en sprucken ruta på utsidan av ett fönster och ett hål i en dörr. De skulle fixa allt sa de, dörren tog de med sig, sa att de skulle byta faneer, den som de satte in var en helt annan dörr så nu går den inte ens att stänga. Fönstret har de inte ens bytt och det har gått ett år sen jag flyttade in. Skulle vara kul att höra andras historier för det finns säkert värre grejer :)

Anonym sa...

man blir bara mer och mer förbannad på dom där jävla nötterna som sitter uppe på kontoret, ibland blir man behandlad som luft av dom, själv så hade jag för några månader sedan stopp i golvbrunnen, jag ringde, blev lovad hjälp samma dag men de kom ingen jag ringde dagen efter och de kom ingen jävel, dagen därpå tog jag tag i problemet själv genom att koppla en lång jävla vattenslang i duschen och tryckte ner i golvbrunnen och det löste sig ! Mönsterås bostäder har fortfarande inte hört av sig.