22 augusti 2012

Svår match för damerna + kvalnytt för herrarna

GIF:s damer tar emot Oscarshamn
GIF:s damer möter ikväll suveräna serieledarna FC Oscarshamn i division 3 östra. Oscarshamn brukar göra mellan 5 och 9 mål en vanlig dag på jobbet, och i våras förlorade GIF med 8-0.

Så ser man det med hjärnan som guide, så handlar det om att hålla siffrorna nere så mycket som möjligt. Det är inte den här matchen som avgör om GIF ska klara kontraktet.

Men…vid ett par tillfällen har det hänt att Oscarshamn av någon anledning inte gör så många mål. Och Mönsterås är ju inne i en bra period nu med tre raka segrar. Så varför inte våga hoppas på en skräll. Att damerna kommer att ge allt är jag i alla fall övertygad om.

Om jag hade tippat med hjärnan så hade jag väl sagt 7-1 till Oscarshamn. Och det utan att på något sätt underskatta GIF. Men ibland sker ju det där miraklet, så jag säger att matchen slutar 2-2.
Kvalnytt för herrarna
Jag har nu fått bekräftat från Smålands FF vilka kvalregler som gäller för kval till division 4. Och det blir samma regler som förra året - alla tvåor får kvala, samt de två bästa treorna i Smålandsdistriktet. Återkommer senare om hur läget är där just nu. Skulle tro att Glömminge i sydöstra serien ligger bra till och kanske även Holsby i östra. Men mycket hinner ju hända.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena mors. Tror du verkligen att Mönsterås blir bland de 2bästa 3-orna??
Mvh Erik

Jonny sa...

Anar jag en liten retning här...tänke mest att Holsby kunde lugna ner sig lite och se att det är helt ok att komma trea också.
:-)