29 april 2013

Det är inte alls för mycket fotboll

Så har då årets sedvanliga klagomål kommit som menar att jag skriver för mycket om fotboll. Jag har nämligen läsare som är intresserade av historia men hatar fotboll. Ingen bra kombination kan jag kanske tycka, men vi är alla olika.

Nå, jag har samma svar som förra och förrförra året. Jag har aldrig anpassat mig till andras förväntningar, aldrig anpassat mig till marknaden, utan konsekvent skrivit om det som intresserar mig. De som gillar det kommer hit. De andra har ett antal miljoner andra bloggar att välja på. Människor kommer och går.
Mönsteråsbloggen är ingen sekt som försökter hålla människor kvar.

Visst kan jag förstå att en liten minoritet av dem som är bortskämda med 5 års gratis historiska och politiska artiklar, lider just nu när fotbollen dominerar. Och ändå har jag den sista tiden levererat artiklar om intressanta historiska brottsfall, samt foton som visar Mönsterås då och nu. Kanske borde man känna tacksamhet för det man fått, istället för att haka upp sig på bloggens konjunkturer.

Ett litet tips är att den med intresse för ett specifikt ämne bara länkar till det temat. Så vet jag att en del inom fotbollen gör. Lokalhistoria får då länken http://monsterasbloggen.blogspot.se/search/label/lokalhistoria

Så enkelt är det att slippa fotboll.

Inga kommentarer: