26 juni 2013

Tipsredovisning omgång 10

Det har blivit hög tid att redovisa ställningen i tipset efter omgång 10. Jag har ju varit på resa. Här strök jag första matchen mellan Hultsfred och Blomstermåla som spelade långt före de andra matcherna och som nästan ingen hann tippa. Men de andra 5 matcherna tippades och vi fick faktiskt 3 vinnare som alla hade 2 rätt och 1 resultaträtt – Mönsteråsbloggar´n, Christer J och R. Därefter följde Dakiller med 2 rätt och Magnus J som hade en tuff omgång med 0 rätt.

Så här ser det ut efter 10 omgångar.

 
 
Av omgång 11 har 5 av 6 matcher spelats. Den 6:e spelas den 2 juli. Dakiller leder omgång 11 efter 5 matcher, men Magnus J har en liten chans att bli delad omgångsvinnare om han prickar rätt resultat i den sista matchen. I den 12 omgången har 1 match spelats. Kvällens match mellan Timmernabben och Mönsterås fick flyttas till slutet av augusti pga vattensjuk plan.
En framskjuten match från omgång 6 har spelats. Hultsfred slog Överum med 1-0, vilket ingen hade tippat. Inga nya poäng där alltså. Dakiller hade hur som helst redan vunnit den omgången och allas poäng var införda.


Inga kommentarer: