10 oktober 2013

Rafflande avslutning på Tipstävlingen


Det har blivit hög tid att sammanfatta den gångna tipssäsongen. R ledde inför den sista omgången med 3 poäng, men nu hände det förunderliga att Mönsteråsbloggar´n vann den sista omgången (tillsammans med Dakiller och Christer J), vilket betyder att Mönsteråsbloggar´n går upp på samma slutpoäng som R. Mönsteråsbloggar´n fick i sista omgången 3 rätt + 2 poäng för vunnen omgång, medan R fick 2 rätt. Båda slutar således på 81 p.

Enligt de regler jag angav innan tipstävlingen började så gäller då följande: ”Den som efter säsongen har flest poäng står som segrare. Om flera tippare vid säsongens slut har lika många poäng, vinner den med flest antal rätt gissade matcher. Om inte det räcker, så vinner den som har tippat flest rätta resultat.”  R har visserligen vunnit flest omgångar, men antal rätt går före och Mönsteråsbloggar´n har 62 rätt gissade matcher mot R:s 57.  Det betyder alltså att Mönsteråsbloggar´n vinner tipstävlingen även 2013. Jag skäms nästan. Men...vid närmare eftertanke så är vunna omgångar också en bedrift på samma nivå. Så det blir helt enkelt delad seger.

Nå, nu är Mönsteråsbloggar´n mycket generös, och delar alltså gärna ut ett pris även till R, då han trots allt fick samma slutpoäng. Men för att kunna skicka priset måste i så fall R mejla  till mig på joni7229@gmail.com och ge mig adressen. Annars får R nöja sig med äran att ha fått samma poäng som Mönsteråsbloggar´n.

Slutställning – Tipstävlingen 2013

Slutställningen

Tack till er som deltog!

Inga kommentarer: