12 december 2014

Till farmor...glöm inte koppla på mikrofonerna

Jaha...kanske bäst att informera omgivningen att vårt barn ska hälsa på farmor en stund innan mellanstadiedisco väntar. Är det ok?

Kanske också bäst att förvarna omgivningen att risken för skrik och aggressioner har ökat avsevärt genom Socialens agerande mot vår familj denna veckan (låt vara att vi är juridiskt frikända, se inlägg nedan). Tillbaka på ruta ett. Vårt barn mår nu mycket sämre igen då hen är rädd att vi föräldrar skall tas ifrån barnet, och risken för utbrott har ökat avsevärt. Men ni kan väl koppla in mikrofonerna så att ni hör bättre denna gång. Ett annat knep är att sätta ett glas mot väggen och lyssna. Ni är också välkomna att hälsa på oss nästa gång ni hör skrik. Vårt barn hälsar att hen bjuder även idioter på showen.

Vill ni inte komma in så kan jag tipsa om att vår ytterdörr har ett runt litet fönster där ni kan titta in. Vi lovar att inte göra någon anmälan för hemfridsbrott.


Varmt tack till den som hade ställt denna vinflaska utanför vår dörr idag, även om vi sparar den till lyckligare dagar. Änglar finns.

Inga kommentarer: