27 april 2015

Dokumentation av övergreppet vi utsattes för

Vi har nu dokumenterat det övergrepp vi som familj utsattes för av Socialförvaltningen i Mönsterås i december 2014. Det blir vårt sätt att sätta definitivt punkt (även om vi inväntar ett enkelt förlåt från kommunen). Vi blev helt friade och önskar  bli lämnade ifred framöver. Håll er undan från oss och var vänlig respektera vår integritet och hur vi har lagt upp omsorgsprocessen om vårt barn. Vår kamp är inte er kamp.Tack!

Kommuner KAN inte be om ursäkt hur befogat det än är. Det lilla ordet fastnar i strupen och vill inte komma ut. (citat från en kamrat)

Nedan vår berättelse.

http://www.monsterashistoria.se/socialens.pdf

2 kommentarer:

Bert sa...

Hej Jonny!

Varför namnger du inte de personer på socialförvaltningen i M-ås som tog beslut om hämtningen av dottern samt också de som sedan verkställde beslutet. Likaså borde den/de personen/er som genomförde förhöret i Kalmar namnges.
Varför skyddar du dem, är det av rädsla eller att du vill vara hygglig?

//Bert

Jonny sa...

Tänkte aldrig så långt. Det skulle jag förstås kunna göra. Problemet med Socialförvaltningen i Mönsterås är att grundproblemet sitter högre upp i hierarkin än där besluten fattades. Då skulle jag ha tagit upp det också. Vem som genomförde förhöret har jag bara förnamnet på.