29 april 2015

Försnack och tips inför omgång 3 i div 4 SÖ

Den andra omgången blev inte heller den särskilt lyckosam vad gäller mitt tips. Lyckades bara pricka in tre rätt. Den tredje omgången ser också lurig ut, men det börjar bli dags för en del lag att bekänna färg och markera var man vill höra hemma i tabellen.


Mönsterås får bege sig till Påryd och det är en ytterst viktig match. Påryd har något överraskande inlett säsongen med två vinster, låt vara att segrarna inte kommit mot några förväntade topplag. Mönsterås inledde med en seger mot Madesjö, men förlorade senast mot Kalmar Södra, även om man spelade lika bra som Kalmar. Vinner Mönsterås här så hakar man på topplagen. En förlust innebär att man riskerar att slå rot på nedre halvan.
Så här ser mitt tips ut för omgång 3


Onsdag
Gullabo/Gullaboås – Möre BK 2-1
Båda lagen har inlett med två förluster, så det här blir en viktig match. Möre har släppt in 11 mål, medan Gullabo/Gullaboås bjöd Smedby motstånd senast. Tror därför på hemmaseger.


Torsdag
IFK Påryd – Mönsterås GoIF 1-3
Nu blir det tuffare motstånd för Påryd och jag tror Mönsterås kniper tre poäng här. Mönsterås får väl vara beredd på att planen kanske inte är i bästa skick om informationen jag fått stämmer. Mönsterås bör vinna den här matchen om man vill hamna på övre halvan. Vem lade en fotbollsmatch på Valborg?


Fredag
Kalmar Södra IF – Madesjö IF 3-1
Kalmar Södra spelade stabilt mot Mönsterås senast, men verkade inte omöjliga att rubba. Tror dock Madesjö kan få svårt att ta poäng här.


Nickebo IK – Hossmo BK 1-3
Nickebo ser ut att få en tuff säsong. Hossmo lever än så länge upp till förväntningarna. Säker bortaseger.
Lördag


Fågelfors IF – Smedby BoIK 2-2
Svårtippat. Smedby riktigt bra i sina bästa stunder. Så även Fågelfors. Båda lagen verkar vara lite ojämna. Dagsformen avgör.
Torsås GoIF – Trekantens IF 1-2
Trekanten har börjat säsongen bra och inte släppt in ett enda mål. Torsås inte ofarliga, men tror på tredje raka för Trekanten.

Inga kommentarer: