6 maj 2015

Försnack och tips inför omgång 4 i div 4 SÖ

Förra omgången hade jag pinsamt nog bara ett rätt på tipset, men det finns väl ingen anledning att beklaga sig. Tabellen blev jämnare så att vi inför den fjärde omgången har sex lag på 6 poäng. Det kan kanske vara så att alla matcher av derbykaraktär runt Kalmar ökar oförutsägbarheten.

Mönsterås tar emot Hossmo hemma och har revansch att kräva då man förlorade försäsongsmatchen med hela 6-3.  Tror vi får se ett helt annat Mönsterås nu, även om Hossmo inger respekt. Känns som om hemmalaget har hittat rätt i lagmoral och kamp till sista sekunden av matchen. Mönsterås vann förra matchen borta mot Påryd med 4-3, medan Hossmo något överraskande bara fick 2-2 borta mot Nickebo.

Trots mitt usla tippande, ska jag lämna ett även för den fjärde omgången.

Torsdag

Mönsterås GoIF – Hossmo BK 3-2
Mönsterås brukar göra och släppa in mål. Mönsterås skärper alltid till sig när det gäller som mest och har format den rätta lagandan. Hossmo får sota för utklassningen senast.

Nickebo IK – Gullabo/Gullaboås 2-2
Lurigt. Nickebo knep en poäng av Hossmo senast och hemmaplan kan ge poäng här också. G/G får jag inte riktigt grepp om.

Smedby BoIK – Torsås GoIF 2-1
Smedby är lite ojämna, men bör vinna hemma mot Torsås, även om bortalaget vann övertygande mot Trekanten senast.

Trekantens IF – Kalmar Södra IF 1-2
Tror Kalmar Södra skärper till sig efter förlusten mot Madesjö. Men Trekanten kan bli farliga och vill givetvis inte förlora två matcher i rad.

Fredag

Madesjö IF – IFK Påryd 3-1
Madesjö har kanske kommit igång nu. Tror Påryd får problem här på bortaplan. Påryds inledande två segrar kom mot något sämre motstånd.

Lördag

Möre BK – Fågelfors IF 1-3
Tror inte Möre räcker till mot Fågelfors, men osvuret är bäst. Landsortslagen kan ofta ställa till problem för motståndarna på sina hemmaplaner.


Inga kommentarer: