28 september 2018

Trött fredag

Det blir inte så många inlägg på bloggen längre. Orsaken är väl att jag inte har så mycket att skriva längre eller att jag saknar energi. Alla år under extrem press har skapat en posttraumatisk situation. Det är bara att leva med det. Tror inte det går över och orkar inte söka hjälp. Livet får fortsätta rulla på. Konstigt nog rullar det motorlösa tåget på även i uppförsbackar.

Mitt nyskrivna föredrag om Mönsterås politiska historia efter andra världskriget "Från Viktor Lund till Roland Åkesson"kommer att gå av stapeln tisdagen den 4 december klockan 18.30 på hembygdsgården. Ja, det är ju inte färdigt än, men jag bör hinna bli klar i tid. Därutöver blir det ett par föredrag på PRO och SPF i november.

Min tredje deckare "Bluesblod" kommer jag inte att hinna ge ut före jul. Den får komma till våren så kan jag sälja den lagom till bluesfestivalen. Historien och intrigen är i stort sett klar, men släpper inget som jag inte hunnit bearbeta tillräckligt. Varje formulering är viktig för mig. Ord är på allvar. Jag orkar inte kämpa så mycket längre mot allt sjukt, men jag orkar f-n i mig skriva om det. Nästa bok blir den mest avslöjande hittills.

Min vackra arbetsplats.

Snart mina två glas rött. Veckans musik blir två låtar. Först en fin poplåt. Enkla harmonier men så vackert. Sedan David Sylvian om när depressionen börjar lätta.








Inga kommentarer: