9 januari 2010

Mönsterås GoIF i Nybro Open

Mönsterås GoIF spelar idag i inomhusturneringen Nybro Open. GIF hamnade i grupp fyra tillsammans med Möre BK (div 5), Nickebo IK (div 4) och Söderåkra AIK (div 6). Jag redovisar här resultaten.

GIFs resultat:
Mönsterås - Möre: 0-0
Söderåkra - Mönsterås: 0-1
Mönsterås - Nickebo: 2-3

Övriga resultat från denna grupp:
Nickebo - Söderåkra: 3-1
Möre - Nickebo: 0-3
Söderåkra - Möre: 0-1

Mönsterås blev således tvåa i sin grupp och gick därmed vidare till kvartsfinal där det dock tog stopp mot Gullabo/Gullaboås, ett topplag i division 4, med 0-3.

Detta var en inomhusturnering och jag tycker aldrig man kan jämföra det med utomhusfotboll. Möjligen blir jag lite orolig över att GIF inte gör särskilt många mål, även om man gjorde vad man skulle och gick till kvartsfinal. Måtte det inte vara ett tecken på att GIF har förlorat två av sina tre bästa målspottare från förra säsongen. Nej, det vill jag inte tro. GIFs beslutsfattare inser förstås att man inte kan lasta över allt på en forward. Andra spelare måste få träda fram, och jag tror nog att lagets alla delar är slipade på plats när utomhussäsongen drar igång.

2 kommentarer:

Martin Johansson sa...

Målen kommer:) vi kunde lika gärna ha vunnit första matchen med 4,5-0. Och som du säger inomhusfotbollen är väldigt annorlunda från utomhus, nu ska vi träna stenhårt och vinna den här serien!

Jonny sa...

Det låter bra, Martin! Jag tror GIF går en mkt bra säsong till mötes.