14 september 2022

Dagens sanning om SD - del 2

SD kräver demokratisk respekt och piper som skållade, kränkta små råttor när de tycker att de inte får det. Det senaste var när en jude fick uttrycka sin oro över partiet i Svt. Genast, innan alla röster ens var räknade, ryckte antisemiten Björn Söder ut och twittrade att Public Service "banne mig skulle reformeras från grunden." Har vi hört den förut? Ja då. I dagens Ungern exempelvis. Och givetvis i alla fascistiska, kommunistiska, nazistiska och islamistiska diktaturer. Så fort Svt släpper fram kritiska röster mot SD så ska Public Service "i grunden reformeras". Svt bryter mot sin neutralitet så fort de inte dansar efter SD:s pipa.

Men det var det här med demokratisk respekt. Snälla nån! Man kan inte visa demokratisk respekt för fascistoida partier som vill inskränka demokratin, oavsett hur många som röstar på dem. Demokrati gäller inte odemokratiska partier. (När islamisterna vann i Algeriet ogiltigförklarades valet då man visste att de skulle ha avskaffat demokratin.) 

Sverigedemokraterna kan bekämpas på tre sätt.
1. Genom opinionsbildning. Då kan man bli hotad som jag blev igår, men så länge de inte kontrollerar polis och domstolarna kan man anmäla.

2. Försöker de mer konkret inskränka våra fri- och rättigheter så är nästa steg civil olydnad. Nazityskland hade aldrig fungerat om folket hade visat mer civilkurage.

3. Det tredje och sista steget, om förtrycket blir för hårt, är väpnat motstånd genom en motståndsrörelse. Vårt land och vår demokrati ska försvaras om den hotas. Jag hoppas vi inte kommer dit, men osvuret är bäst med detta parti. Det är ju ingen slump att Ryssland applåderar SD:s framgångar i Sverige.

Inga kommentarer: