14 september 2022

Dagens sanning om SD - del 3

Man får inte längre skratta åt SD. Då blir de kränkta och går i taket. Nej, fascismen är alltid gravallvarlig. Men det är klart vi ska fortsätta skratta. Skrattet har alltid varit ett vapen mot auktoritära partier och ismer. 

Tyvärr är ju nidbilden av SD sann till stora delar. "Bänsinen, för faen. Jävla Palme. Ut mä arabera. Anners har vi sånne där skäggige talibaner och minnareter överallt. Å spänn fast de där jävle miljöpattisterna i en vinge på ett vinnkraftvärk och låt det blåse så in i hälvitte."

Tro nu inte att det här bara är en sterotyp och parodi på SD:s landsbygdsfans. Det här genomsyrar SD även på toppnivå. När Jimmie skulle försöka komma på något typiskt svenskt (det borde ju han som "Svärjevän" vara insatt i kan man tycka) så blev hans svar "stå i kö".

Det värsta SD vet är när man raljerar med deras intellektuella nivå. Då jävlar får man akta sig. Då fan ska vi "Hökkfärdige akkademikker knipe igen å vare tacksamme att Björn Söder inte ä jusstitiämänister".


2 kommentarer:

Bert sa...

Citat:"Skrattet har alltid varit ett vapen mot auktoritära partier och ismer."

Jonny Nilsson, kan du ge något exempel på vad du skrattar åt när det gäller den totalitära politisk-religiösa ismen, ISLAM?

Jonny sa...

Absolut! Det kan få ett eget inlägg inom kort.