19 november 2022

Riv sönder knarknätverken i Mönsterås

Alla verkar veta vem det är som borrar tankar i Mönsterås med jämna mellanrum. Jo, det är nog ingen hemlighet. Hade jag varit yngre hade jag satt span på hans lägenhet och sedan följt efter för att ta honom på bar gärning. Sjukt att han hela tiden kommer undan. Tydligen hög tid att han lär sig en läxa.

Överhuvudtaget hög tid att riva sönder knarknätverken i Mönsterås. Det är alldeles för mycket sådan skit i bygden. Det kräver hårt arbete och orädda människor som inte viker ner sig. Jag kommer själv att belysa knarket och de smutsiga affärerna i en artikel framöver.

3 kommentarer:

Bert sa...

Citat: "förlängt pandemin", "bidragit till ökad smitta och dödlighet?", "tror på konspirationsteorier" - blaha, vilket skitsnack! Bättre vore det om du Jonny och andra som framför dylika anklagelser mot antivaccarna tog till sig relevanta fakta!

Ang att låta sig bli vaccinerad mot Covid-19! Läs vad den svenske läkaren "Sture Blomberg" har att framföra om den tvivelaktiga "NYTTAN" av att vaccinera sig mot Covid-19 - artikelrubrik: "Nyttan av "vaccination" mot Civid-19 är mycket ringa". Länk till Sture Blomgrens blogg: https://trovetandeochvetenskap.se .

I artikeln redogör han för hur vaccinbolagen Pfizer, Moderna och Janssen redovisar riskreduktionen genom att använda sig av "Relativ riskreduktion(RRR)" som ger en extremt mycket större procentsiffra gällande effekten av Covid-19 vaccinationerna - den "verkliga" skyddseffekten visar sig vara, ca 1%.


Jonny sa...

Tror din kommentar hamnade under fel inlägg, men ok, jag läser ditt budskap. Säg nu inte att du inte har vaccinerat dig Bert! Hoppas ha dig vid liv länge än, bäste trätobroder.

Bert sa...

Så är det, jag har inte tillåtit mig att bli injicerad av den skiten. Varför skull jag vilja få i mig en substans som bevisligen inte gör någon nytta. Bevisat är att det sk Covid-19 vaccinet i sig självt är långt mer farligt än det aktuella viruset.

Läs vad Sture Blomberg och hans kollegor världen runt har att framföra ang de sk Covid-19 vaccineringarna, de vill stoppa galenskapen omedelbart!

P.S. Märkligt att kommentaren hamnade här, jag är bergsäker på att jag skrev in den under rätt artikel