29 april 2009

Enkätfrågor och inför kvällens match

Enkätfrågor
Jag är tacksamt förvånad att Mönsteråsbloggen numera har över 30 unika besökare varje dag. Bloggen är ju trots allt ganska smal. Har därför lagt in ett par enkätfrågor på bloggen för att stilla min nyfikenhet något. De återfinns i spalten till höger. Blir inte ledsen om ingen vill svara, men tacksam om det blir några svar. Fullständig anonymitet givetvis. Jag kan inte se vem som svarat vad. På den andra frågan är flera svar möjliga att kryssa i.

Tillägg: Någon önskade fler frågor och fler svarsmöjligheter. Man lär så länge man lever, och det kommer säkert fler enkäter i framtiden med Mönsteråsanknytning, kanske med koppling till en aktuell fråga etc.

Inför kvällens fotbollsmatch - goda chanser mot Påryd
Ikväll blir det fotboll när Mönsterås GoIF möter Påryd. Jag är givetvis på plats som en katt bland hermelinerna och hoppas hinna skriva ett matchreferat för bloggen redan ikväll. Vad kan vi förvänta oss? Påryd blir ingen lätt match. Om jag inte missminner mig spelade de i fyran förra året och jag har tippat att de hamnar någonstans på övre halvan av mitten i tabellen. Men nog bör Mönsterås ha ganska goda chanser att ta sin första seger för säsongen.

För övrigt
För övrigt kan jag rekommendera Lars Bygdéns låt CT-Scan som återfinns på nya skivan. Traditionell musik, men kusligt stark text. Obehagliga minnen väcks till liv från tiden när vår dotter hade en mystisk knöl i knät och fick göra en magnetröntgen. Tacksam för att hon är frisk idag, men jag får ännu en klump i halsen när Bygdén sjunger "...I´m so afraid of losing her".

2 kommentarer:

Henrik Grafström sa...

Kul att du gjort en poll på din blogg, men mindre kul med de få frågorna och de få alternativen. Den kan inte ge mycket kunskap :-)

Jag tyckte bättre om när du skrev om Mönsterås i allmänhet och är inte så förtjust i djupdykningen inom fotboll - varken den historiska eller nutida. Men jag väntar på att det ska gå över.

Den har ändå det goda med sig att den svagt kverulanta tonen i dina äldre inlägg ersatts av entusiasm. :D

Jonny sa...

Tack för svar Henrik! Jag är ju inte så bra på enkäter. Vad skulle jag ha lagt till för alternativ? Men gjort är gjort. Fotbollshistoria lär det nog inte bli mer av. Däremot blir det väl rapporter från hemmamatcherna ca var tionde dag.
Entusiasm? Jag? En synvilla!