3 april 2009

Konsum har gjort det igen!

Efter mitt olustiga besök på Konsum den 12 februari där kassörskan ännu en gång var för snabb så att jag inte fick dra mitt Medmera-kort i lugn och ro, och dessutom snäste av mig när jag påtalade detta, så har jag inte handlat där. Idag var jag nödgad att handla en sak som de inte har på Algots. Hur skulle det gå den här gången?

Jag drog mitt Medmera-kort, men det poppade upp ett meddelande att jag skulle betala med det, vilket jag inte skulle, så jag fick trycka på Avbryt. Betalade sedan med mitt VISA-kort och drog sedan Medmera-kortet igen eftersom jag trodde det blivit fel första gången. Då snäser kassörskan till att Det där kortet har du redan dragit! När kvittot sedan kommer ut tar hon det och min vara och drämmer sedan demonstrativt hårt ner dem på varubandet och säger samtidgt med hård stämma Här har du!

Huruvida detta beteende berodde på att hon kände igen mig som den som klagade förra gången, eller hon bara var allmänt sur, vet jag förstås inte. Det var en annan kassörska den här gången, men förmodligen har väl snacket gått så att de vet vem jag är. Inte särskilt professionellt, får man väl säga. Hädanefter tänker jag inte ens köpa sådant som Algots saknar på Konsum. Jag handlar inte för att bli otrevligt bemött, även om jag efter några år i Mönsterås håller på att bli ganska hårdhudad.

Inga kommentarer: