19 juli 2009

Nytt från Mönsterås GoIF – ny landslagsman och ny digital resultattavla

Ny landslagsman
Det händer fina saker inom Mönsteråsfotbollen även under sommarens speluppehåll. Enligt Mönsterås GoIFs´ hemsida har Anton Agebjörn blivit uttagen till P15-landslagets samling i augusti. En mycket fin bedrift! Mönsteråsbloggen gratulerar och önskar lycka till!

Ny digital resultattavla


Den nya digitala resultattavlan vid Mönsterås Idrottspark.

En annan nyhet är att Idrottsparken har fått en ny digital resultattavla placerad i parkens sydöstra del bort emot Parkgatan. Det är bra, även om jag spontant undrar om placeringen är den bästa. Publiken sitter ju i huvudsak på södra läktaren och de får inte bästa vinkeln när de ska läsa av tavlan. Dessutom brukar solen ligga på där under kvällsmatcher och risken finns kanske att de digitala siffrorna försvinner i solljuset.

Men förmodligen måste den stå där eftersom den ska kunna fjärrstyras från klubbhuset. Det blir nog bra när det är färdigt. Hoppas bara att den gamla resultattavlan får stå kvar. Den stod ju förr ungefär där den nya har hamnat, fast lite närmare träden vill jag minnas. Men nu går alltså en epok i graven. Ingen behöver längre klättra upp för stegen när det görs mål. Kanske lika bra det. Giffarna gör ju många mål nu för tiden och man kan ju bli törstig.
Den gamla klockan och resultattavlan där man fick klättra upp för stegen varje gång ett lag gjorde mål.

Inga kommentarer: