19 juni 2010

Insändare i Barometern/OT + en moderat överraskning

Idag hade jag med en insändare i Barometern/OT:s webbupplaga med anledning av den sk häxparken. Huruvida den är med i papperstidningen vet jag inte. Såg den inte i OT i alla fall.

I övrigt noteras att mönsteråsmoderaten Eric Dicksson hade med en debattartikel i Nyheterna/Östran häromdagen där han diskuterar olika aspekter av den bristfälliga demokratin i Mönsterås. Intressant läsning. Jag är ju inte moderat, men gillar Eric. Tycker han är en självständig frisk fläkt i mönsteråspolitiken. Och i denna fråga är vi helt eniga.

Läs även Peter Akinders utmärkta ledare i Östran den 14 juni - "Är det slut snart, Roland?"

Det känns onekligen som om vi som vill se en politisk förnyelse i Mönsterås har medvind nu.

5 kommentarer:

Bert sa...

Ser hellre att R Åkesson sitter kvar på kommunalrådsposten än att Mönsterås Kommun får ett Kommunalråd som är en kloning av Malmö:s proislamska illmarige Ilmar Repalu eller Södertäljes dito Anders Lago.
Nej, fy fan för en Rapako!

Jonny sa...

Ja, det kunde jag nog gissa. Vad som helst, men inte en sosse, är väl din linje. Du har säkert goda personliga skäl till det.

Bert sa...

Jo, jag har mycket starka personliga skäl till att tycka jävligt illa om sossejävlesekten och dess förkunnare.

Tyvärr så har sossejävlarna också lyckats med att sossejävlefisera de övriga riksdagspartierna så långt att det i realiteten inte finns några större grundläggande skillnader partierna emellan.
Man kan utan att överdriva påstå att Sverige i det närmaste är en "ENPARTISTAT" med alla de kända och av andra folk erfarna negativa konsekvenser ett dylikt politiskt system per automatik genererar.
Fy fan!

Eje Wadebro sa...

Märkligt att vissa inte ser vad som pågår i Mönsterås. Jag skulle kunna lägga samma syn på centerledningen som Bert gör gentemot sossarna men kanske på ett tolerantare sätt. Det finns mycket bakom kulisserna.

Bert sa...

Eje, det finns ingen anledning att vara tolerant mot maktmissbrukare.
De skulle precis som andra typer av missbrukare behöva tas in på behandlingshem. Och det skulle inte vara ett frivilligt val för dem.
Ett arbetes och korrektionsläger typ GULAG vore rätta platsen och miljön för dessa konspirations och tråddragare.