19 september 2010

Moderaterna tog för sig oschysst – satte stor valaffisch över min lilla valreklam

För ett par veckor sedan satte jag upp små reklamlappar för mitt parti på anslagstavlorna i Mönsterås. Plötsligt en dag satt det en tio gånger så stor valaffisch för moderaterna där min lapp hade suttit på Sjögatan. När jag försiktigt lyfte på ena fliken av Moderaternas affisch, så fanns min lapp kvar där bakom. Samma förfarande hittade jag vid Åsevadsgatan, men där hade man slitit bort halva min reklam som hängde lite löst. På min plats hängde nu Moderaternas affisch. Låt oss kalla det vid sitt rätta namn – sabotage. Mycket nonchalant agerat. Visserligen lär det inte ha påverkat valresultatet för min del, men det är viktigt att visa demokratisk respekt och hyfs.


Moderaternas stora affisch sitter numera där jag hade satt min valreklam. Precis som om det inte räckte för dom ändå.


När jag lyfte fösiktigt på Moderaternas affiisch så kunde jag se min lapp där bakom.


Även vid Åsevadsgatan hängde det numera en Moderataffisch. Min lapp var bortsliten till hälften och hängde löst. Moderaterna har här tagit över hela anslagstavlan.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nu idag har du och ditt parti fått min och en väns röster.
"Ta väl hand om dem" och övriga röster som vi hoppas du kommer att få !
LYCKA TILL !!

Bert sa...

Jonny, din gode vän moderaten Erik Dicksson vill helt tydligen bre ut sig på din bekostnad.

Jonny sa...

Tack för förtroendet! Jag lovar att förvalta dem så gott jag kan.

Bert: Jag tycker Erik är en självständig politiker.

Anonym sa...

Erik Dickson tycte det var bra att vapenvägraren Tolgfors skickade småpojkar till Afghanistan som kanonmat. Sedan gråter dom när dom kommer hem i kistor. De som överlever blir nervvrak och bosätter sig i skogen för att slippa den s.k civilisationen. . Dessutom var EU-bidragen bra för de rikaste bönderna som får miljonbelopp. Hur klarade dom sig förut.

Jonny sa...

Det finns mycket man kan kritisera Moderaterna för. Men Eric är trevlig tycker jag. Hans politik stöder jag inte.

Anonym sa...

Det är jag som satt upp alla affischerna och jag kan börja med att säga att jag inte rivit ner några affischer och har kollat så jag inte affischerat över något som är aktuellt! Sen verkar det ju som att vi affischerat över en av dina affischer och detta är inte okej, och det ber jag så mycket om ursäkt för! Detta har inte varit min intention!
Grattis till valresultatet, hoppas du är nöjd! För det ska du vara! Synd att du inte kom med i kommunfullmäktige, hade varit bra för demokratin i Mönsterås! Men det är bara att ladda om och satsa på nästa valrörelse!
Eric Dicksson (m)

Jonny sa...

Ja, ja, då var det löst. Du såg väl inte att min lilla lapp var aktuell. På Sjögatan satt min lapp bakom M-affischen. På Åsevadsgatan var övre delen av min lapp loss och där hängde istället en M-affisch. Nå, nu struntar vi i det. Nu är det utrett.