16 oktober 2010

Ny tränare klar för GIF + sensationell comeback?

Efter dagens fotbollsbegivenhet på IP (se nedan) så fick jag tillbaka glädjen till fotboll efter några veckors trötthet. Så nu kör vi på lite med de senaste ryktessurren.

1. GIF har nu gjort klart med en ny tränare för nästa säsong. Av vissa hänsyn tänkte jag först låta bli att publicera namnet, men så såg jag att länets största tidning faktiskt redan har nämnt detta i en mindre bloggnotis, så därmed får man betrakta det som offentligt. Han har också stått med på listan över lediga tränare på Smålands FF:s sida. Hans utbildning är: Tränarutbildning: Steg 3, Mv Steg 1 och 2. Ledarskapsutbildning. Hans namn är Anders Jonsson, tidigare assisterande tränare i Kalmar AIK mm. Det är bara att konstatera att GIF här har dragit en vinstlott. Har svårt att tänka mig ett bättre namn.

2. Det ryktas även att assisterande tränaren även skall spela. Vem det kan bli vet jag dock inte.

3. Och så det mest sensationella ryktet - Torbjörn Rampeltin gör comeback i GIF-tröjan 2011! Låt mig få uttrycka mina försiktiga tvivel. Först trodde jag någon planterat ett skämt. Rampen är ju ändå i 40-årsåldern. Men, man vet ju aldrig. Kommer han i form så är han ju en måltjuv av Guds nåde och urstark i straffområdet. Låt oss säga att han kommer upp i 60% av sin tidigare kapacitet, så lär han bli en tillgång. Men nä...jag kan inte tro detta förrän jag ser den livs levande legenden på planen.

4. Den spelare som tidigare ryktades vara på väg bort från GIF, kan mycket väl komma att stanna. Inget är bestämt än.

Inga kommentarer: