18 juli 2011

Parkering blev sopstation

Någon har dumpat säckar med kläder på en parkering mellan Mölstadskolan och kyrkogården. Den första tiden var sopsäckarna ihopknutna, men nu har någon varit där och rivit runt. Det får väl anses vara något förvånande att någon tycker sig behöva slänga sina utrensade kläder just här, när det bara några hundra meter bort finns en container som tar emot kläder för välgörenhet. Man får vara tacksam att inte alla tillämpar samma metod vid garderobsrensningar. Något förvånande är det också att ansvarig för parkeringen inte har tagit bort kläderna efter flera veckor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du tar upp sådant. Men du kan också åka till f.d. Algots i Fliseryd. Där är Mönsterås Kommuns insamlingscontainrar så överfyllda att inte ens en tyngdlyftare orkar trycka in mer. Gäller plast, kartonger, tidningar, m. m. Skiren ligger för långt bort att sköta, men det gör tydligen Fliseryd också!

Jonny sa...

Ska kolla upp det nästa gång jag åker förbi där.

Jonny sa...

Körde förbi Fliseryd och sopstationen vid fd Algots idag. Såg för dagen bara ett par kartonger utanför och det såg ganska fint ut i övrigt. Men jag kom väl fel dag.