1 oktober 2011

Mönsteråsdamerna gick obesegrade genom hela serien



GIF:s damer gick obesegrade genom seriespelet. Nästa år väntar division 3.
Match mellan seriens bästa lag
Mönsteråsdamerna var redan klara seriesegrare inför dagens match mot Västervik, men hade chansen att gå obesegrade genom hela serien. Västervik har gått väldigt starkt i höst och skulle i händelse av poäng mot Mönsterås säkra kvalplatsen till trean. Nu hade visserligen Vimmerby B, som var det enda lag som kunde hota, förlorat sin match tidigare under dagen, varför Västervik egentligen redan var klara för kval när matchen började. Men en match mellan seriens två bästa lag innehåller ju ändå viss prestige.

Delad poäng
Jag kom tillbaka från Rockneby när det var en kvart kvar av matchen. Västervik hade tagit ledningen, men GIF hade kvitterat genom Senada. Fler mål blev det inte även om Västervik hade en farlig chans i slutet av matchen. Precis som i våras blev det alltså delad poäng.
Det är bara att gratulera tjejerna till både seriesegern och förlustnollan, ja till en fantastiskt genomförd säsong. Jag tänkte summera säsongen i ett särskilt inlägg inom kort.

Signerad fotboll som gåva
Själv råkade jag ut för något oerhört överraskande. Jag fick nämligen en fotboll av damlaget med alla deras autografer på. Då fick till och med en hårding som jag en tår i ögat. Jäkligt stort. Har sällan blivit så glad! Tack!
Den signerade fotbollen som jag fick av damlaget. Det värmde hjärtat.

Fler och bättre bilder hittar ni på Tomas Jonssons fotoblogg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

riktigt kul att du fick ett "pris" för allt jobb du lägger på damlaget :)

Anonym sa...

Bara att gratulera till att du blev uppmärksammad och hyllad för ditt stöd till laget Jonny.
Vem vet ?
Det Kanske finns en blivande landslagsstjärna bland autograferna :-
/Robert