16 december 2011

Ny ändring i serieförslaget och nya bud

Eftersom ett eller flera lag dragit sig ur seriespel så har Smålands FF ändrat sitt förslag till serieindelning. I Östra femman där GIF föreslås spela, så får Braås lämna för södra serien. In kommer istället Alsterbro/Kronofors - alltså samma lag som GIF slog ut i kvalet till div 5. Eftersom Alsterbro/Kronofors bara var ett stolpskott ifrån femman, så får man väl säga att det är helt ok. I övrigt se mitt tidigare inlägg i ämnet.

Och så är det nya bud igen angående vilka som stannar i GIF. Plötsligt ska både Idris, Ako, Wesslund, Marre, Daniel W och Daniel S stanna, och kanske Martin N. Dessutom kanske Jamal (Jemal) och Bourhan gör comeback. Allt enligt ny uppgift, Som synes är det olika uppgifter från dag till dag. En informativ och öppen lagsida skulle få ordning på informationskaoset. Jag hinner inte kontakta alla.

6 kommentarer:

Skaret sa...

Det är ju pinsamt hur det gissas fram och tillbaks, ut och in samt upp och ned!

Anonym sa...

Jag skulle säga att Mönsterås GOIF är pinsamma

Jonny sa...

Gissande och spekulationer hör ju i mycket frimånaden till. Men de väldigt skiftande bud som ges just nu är kanske inte lika vanligt. I Mönsterås, i kommun såväl som i föreningsliv, finns en tendens att vilja sköta allt internt för att slippa den offentliga belysningen. Må så vara, men jag har alltid skrivit öppet för att om möjligt bidra till att öka intresset för lokalfotboll. Visst är jag frustrerad just nu och delar ut lite råsopor åt både höger och vänster. Det undgår ingen. Men man får trots allt inte glömma att fotboll är ett spel, något som är roligt.

Alexander sa...

Hejsan,Denna kommentar har inget med inlägget att göra. Men har skummat igenom och läst endel på bloggen. Skulle gärna vilja komma med ett "önskemål" om lite mera information om Hornsö (stavning) är det något du skulle kunna luska fram ? Lite historia osv?

Anonym sa...

Man kanske måste börja om från början. Försöka börja bygga upp ett nytt Gif. Försöka få bort stämplen / det dåliga ryktet. Satsa på våra ungdomar, det kommer två stora kullar nu P14 / P13 med mkt spelare i. Det är dessa vi skall börja satsa på. Händer det inget så blir det som dom tidigare årskullarna dom slutar. Det skall vara attraktivt att spela i Gif. Inte sticka till klubbar runt om för en strunt summa. Var finns klubb känslan???

Anonym sa...

Martin är väl klar med nabben och ako kommer troligen skriva på för nabben efter årsskiftet.