2 april 2012

April, april!

Tyvärr, eller kanske bör jag skriva tack och lov, blir det inga elstötar för spelarna i GIF för att förhindra felpass. Eftersom artikeln skrevs 1 april bör ni inte fästa något avseende vid sanningshalten. Men det är väl lika bra att säga som det är, då jag vill förhindra falsk ryktesspridning.

1 kommentar:

D S Ernst sa...

Hej!
Jag förstod att det hela var ett aprilskämt!
I verkliga livet skulle Du ju annars kunna testa detta vid kommunala sammanträden, därigenom kanske ändra negativa beslut, exempelvis när det gäller "skrotningen" av Mekaniska verkstade!
Bara ett tips, således!

Någon gång på 1970-talet berättade en f.d. anställd på Be-Ge:s lastbilsverkstad i Oskarshamn vad som kunde åstadkommas med de ”grismotareverktyg” som gissningsvis fortfarande finns. Skapade ungefär som ficklampor av strålkastaretyp är de framtill försedda med tvenne fjädrande stift att tryckas mot de ”varelser” som skall fås att reagera och raska på under ”dödsmarschen” in i slaktbilarna. I en lastbil från Kalmar Läns Slakterier (BeGE hade hand om servicen på firmans fordon) fann en reparatör ett exemplar av ovannämnda verktyg. Jo då ; han visst vad det skulle användas till, men eftersom han var av den skämtsamma typen gick han lugnt fram till en av sina kamrater som stod vid verktygsförrådets lucka,väntande på någon detalj, och körde ”grismotareverktyget” i nacken på kamraten, som omedelbart vände ut vitögonen och gick ned på knä!

Där slutar jag historien. Det ordnade väl till sig och skämtobjektet kvicknade till!
Varför tjafsar jag om detta ”närstridsvapen” när DU har kommit med ett mera sofistikerat? Man kan undra! Du har ju fjärrkontroll på Din uppfostringsvariant, vilken säkert i fulländat skick vore lämplig för/mot fängelsekunder!
Hälsningar! D S Ernst.