28 juni 2012

Kärlek över blockgränserna

Mönsterås i all ära, men idag får man acceptera att Kalmar stjäl uppmärksamheten. Kärleken spirar mellan S och M i Kalmar. Båda partierna verkar anse att både kommunalrådet och oppositionsrådet kan sitta kvar. Nåja, nu får ju folk lite att prata om och jag har sett kärlek växa över bredare stup. Och eventuella demokratiska komplikationer brukar man ju strunta i i Kalmar. Men det här förklarar förstås det underliga samförstånd som varit mellan S och M sista tiden i Kalmar. Medeltida personallianser istället för ideologier.

Tänk vilka härliga frukostdebatter det kan bli i hemmet Persson/Petersson framöver! Men vad ska det bli av eventuella gemensamma barn? Till vilken politisk åskådning ska de fostras? Och hur ska makarna kunna komma överens om familjepolitiken?

Det alla verkar strunta i är att båda redan verkade ha familjer. Inte särskilt roligt alls med andra ord.

1 kommentar:

Anonym sa...

Instämmer till fullo. Det är olyckligt för den part i äktenskapet som tagit hand om barnen och ställt upp och stöttat sin partner i karriärgramgångarna. Vad är det värt nu? Jag lider med de övergivna familjerna. All lycka åt dem. Vad händer när passionen svalnar och det visade sig att det var den de " kapitulerat" för? Vi får väl se hur äkta deras kärlek är. !!!! Skulle vilja höra hur förklaringen inför barnen låter