4 mars 2013

Kommunen JO-anmäls

Mönsterås Kommun JO-anmäls av chefredaktörerna för Barometern/OT och Östran/Nyheterna då kommunen inte ville lämna ut "häxparkbrevet" förrän de blivit överbevisade om att journalisterna kände till brevets existens. Läs mer här.

2 kommentarer:

Andy sa...

På tal om tidningar... Såg att du enligt kulturnämndens ordförande var hetaste författarnamnet till Mönsteråshyllan. Gratulerar!
Jag har själv din bok och tycker absolut den hör hemma där!
Extra roligt är det ju att kulturnämndens ordförande har ändrat åsikt om boken och om ditt författarskap. Jag råkar veta att han i samband med den andra upplagan kallade den "ingen litterär höjdare", då en politisk antagonist tyckt att den vore en perfekt julklapp till personal i Mönsterås Kommun.

Jonny sa...

Ha, ha! "Ingen litterär höjdare", om en historisk fackbok. Det visar att man inte har särskilt god insikt när det gäller att skilja på facklitteratur och skönlitteratur. Det finns väl knappast någon som skriver facklitteratur med avsikt att den skall vara en litterär höjdare. Frågan är väl snarare om en fackbok bidrar till kunskaper och insikter om bygdens historia. Tack för dagens skratt!